ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Φ/Β ΠΑΡΚΩΝ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ

Η Εταιρεία Ηλιακό Ρεύμα διαθέτοντας εμπειρία δεκαπέντε ετών στο χώρο, εξασφαλίζει την άρτια εικοσαετή λειτουργία όλων των Φ/Β έργων της διασφαλίζοντας την απόδοση τους προς τους πελάτες. Οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας επιτυγχάνονται μέσω της σύναψης επίσημων συνεργασιών με εταιρείες παραγωγής Φ/Β πλαισίων με αποδεδειγμένη διεθνή παρουσία πέρα των σαράντα ετών.

 

Η Εταιρεία Ηλιακό Ρεύμα αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται επίσημα τα προϊόντα των ακόλουθων εταιρειών παραγωγής Φ/Β πλαισίων:


1. Tης Ιαπωνικής SOLAR FRONTIER (έναρξη δραστηριοτήτων έτος 1970 στην Ιαπωνία - Θυγατρική της Ιαπωνικής Shell & Saudi Aramco)
2. Της Ιαπωνικής KYOCERA (έναρξη δραστηριοτήτων έτος 1970 στην Ιαπωνία –σήμερα ο όμιλος έχει 66,000 εργαζόμενους παγκοσμίως)
3. Της Αμερικανικής SUNPOWER (έναρξη δραστηριοτήτων στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. το 1974 – σήμερα ανήκει στο Γαλλικό όμιλο TOTAL)


Οι συνεργαζόμενες εταιρείες θεωρούνται ως από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες εταιρείες κατασκευής Φ/Β πλαισίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας «κερδίζουν» εκλεκτούς πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία σαράντα χρόνια.


Τα κορυφαία Φ/Β προϊόντα τους, διασφαλίζουν την ποιότητα των έργων μας - με την αποδεδειγμένη εμπειρία τους και τις αποδεδειγμένες αποδόσεις σε σειρά ετών. Οι δε εγγυήσεις τους είναι απτές και αποδεκτές από οποιοιδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα παγκοσμίως !


Αν η εταιρεία σας δραστηριοποιείτε στην εγκατάσταση ή εμπορία Φ/Β συστημάτων επικοινωνήστε μαζί μας για να προμηθευτείτε τα κορυφαία προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε σε ανταγωνιστικές τιμές. Δημιουργήστε έργα τα οποία θα ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών σας με τις αποδόσεις τους και την αξιοπιστία τους.

 solarpdf sunpower kyocera

Solar Frontier SF150-S

Solar frontier sf150-s

 

 solar frontier greece

Επίσημος Αντιπρόσωπος
της Solar Frontier
στην Ελλάδα

ΜΙΚΡΕΣ Α/Γ ΕΩΣ 50KW

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ Α/Γ 40KW M& 50KW | ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ | 2122224700 | 2810390200

XZERES

alpha honeywell  hoppercke 
 kyyocera  northern  siemens
 skyfuel  solarfrontier  solarpath
 sunpower  xzereslogo  

Atmospheric CO2

 

Guests Online Info

We have 21 guests and no members online

There is no energy crisis....

.